Dnes je 19. 4 2024, svátek má Rostislav.

Speciál Suunto D9 a pokus o světový rekord.
Při světovém rekordu ve free divingu (v potápění na nádech) do hloubky 200 metrů bude použit SUUNTO D9

Patrick Musimu, držitel 4 světových rekordů ve potápění na nádech, se pokusí překonat současný rekord 171 metrů v kategorii “no limit” potopení do neuvěřitelných 200 metrů na jeden nádech. Patrick bude trénovat s náramkovým počítačem Suunto D9 a bude jej používat během pokusu o světový rekord 5.července v Rudém moři, v Egyptě.

“ Protože závaží na laně bude způsobovat jeho napínání, potřebuji jiný přístroj, který bude měřit hloubku. Suunto D9 jsou jediné hodinky, které mohou jít tak hluboko”.

Bohužel, display náramkového počítače Suunto D9 ukazuje pouze hloubku do 199 metrů, Suunto modifikovalo dvoje hodinky D9 specielně pro Patricka, které ukáží a zaznamenají hloubku až do 250 metrů. S 1 sekundovou přesností Suunto D9 umožní Patrickovi analyzovat každý tréninkový ponor a sledovat zlepšení za pomoci softwaru Suunto Diver Manager. Počátkem června představí Patrick své tréninkové ponory na webových stránkách www.suuntosports.com. Pro více informací o produktech Suunto navštivte stránky  www.suunto.com

Suunto je světový leader ve výrobě sportovních produktů. Společnost navrhuje a vyrábí specializované náramkové počítače pro cross, trénink, lyžování, golf, plachtění po moři a potápění. Tyto náramkové počítače poskytují praktické informace o počasí, nadmořské výšce, lokaci a také výsledky tréninku. Jsou dostupné pro všechny aktivní lidi – od dobrodruhů po profesionální sportovce. Společnost též produkuje běžné a námořní kompasy a přesnostní přístroje. Suunto, které bylo založeno v roce 1936 a jeho vedení sídlí ve Finsku, je majetkem dceřinné společností helsinské Amer Group. Suunto zaměstnává přes 500 lidí mezinárodně a působí v téměř 60 zemích. V roce 2005 se předpokládá odbyt výrobků celkově za 77,2 miliónů EUR.

Technická data,cenu,obrázky a další informace naleznete zde.

Přehled článků

E-shop Internetový obchod

Facebook Facebook

Fotogalerie Přehled všech fotogalerií
Sraz našeho klubu a přátel aneb pravidelná potápěčská seance 2013.
Vstup do fotogalerie
Potápění pod ledem - leden 2013.
Vstup do fotogalerie
Otužování a potápění na Rumchalpě voda 6st, vzduch -10st.
Vstup do fotogalerie

Petr Král - UW fotografie

Ankety Přehled všech anket
Jak často potápíte?
Velmi často
  4383
Týdně
  3162
Měsíčně
  4024
Pouze o dovolené
  3272
Celoročně
  2779
Nepotápím
  2869

E-mail info E-mail info
Máte zájem být od nás více informováni?

Přidejte ikonu na Vaše stránky

<a href="http://www.deaws.cz" target="_blank"><img src="http://www.deaws.cz/images/deaws_ico.gif" width="88" height="31" border="0" alt="D.E.A.W.S. Centrum" title="D.E.A.W.S. Centrum" /></a>

Partneři

Abarex
Investiční a realitní společnost

Hotel a restaurace
Ladislav Šikola
Produktová fotografie, skenování, software