Dnes je 26. 4 2024, svátek má Oto.

Spustili jsme novou verzi eshopu.

Vážení zákaznící,
jsme rádi a hrdi na to, že Vám můžeme k dnešnímu dni oznánit spuštění našeho eshopu ve zcela nové a funkčně moderní verzi.eshop_deaws_new.jpg Celého procesu vývoje jste byli učastni i Vy a to především formou Vašich objednávek, připomínek, nápadů i kladných reakcí. Vše jsme se snažili více jak rok zvažovat a přizpůsobit Vám náš obchod k ještě většímu komfortu, rychlosti, přehlednosti a komunikaci. Děkujeme Vám za Vaše reakce a objednávky. Vaše účty jsou samozřejmě přístupné zcela stejně. V eshopu můžete nyní využívat např tyto novinky.

Pro Vaše přihlášení, sledování zakázek, registrace, reklamace a další obsluhu Vašeho účtu je nyní vpravo kompletní "Zákaznické centrum".

Ke komunikaci a okamžitým dotazům na zboží, dodácí termín, technické konzultace a podobně můžete využívat buť menu "Zeptejte se prodejce", kde především na chatu obchodníka vidíte přímo on-line a  můžete s ním  ihned probrat co potřebujete . Dalším způsobem je  ještě  nově  možnost  komentáře a dotazu přímo od  jednotlivých  produktů.

Další novinkou je možnost Vaši soukromé inzerce v "Bazaru". Zde si můžete  podat inzerát zcela zdarma vč. obrázku a využít tak návštěvnosti našeho eshopu k prodeji Vašich potřeb pro vodní sporty. Veříme, že toto oceníte a bude to pro Vás přínosné a užitečné.

Často se nám stává, že někdo z našich zákazníků chce obdarovat svého blízkého pěkným dárkem, ale přesně neví co mu má pořídit z důvodů složitosti a neznalosti, která součást výstroje nebo doplňků bude vhodná. K tomuto účelu jsou nyní k dispozici na našem eshopu "Dárkové certifikáty" v různých cenových hodnotách, které jdou pohodlně darovat a následně použít on-line jako sleva při dalším nákupu.

Sami jistě objevíte novinky,akce, slevy, dárečky, grafiku, kvalitu obrázků a informací a další vychytávky. Samozřejmně máme připraveny další nápady a vylepšení, které budeme postupně přidávat dál. Věříme, že se Vám bude prostředí líbit a budete se rádi do našeho eshopu vracet. Protože vše je nové a poběží to nyní pár týdnů v ostrém provozu, omluvte tedy případné drobné chybičky, nebo nás na ně upozorněte, abychom je mohli obratem společně opravit.

Děkujeme.
S pozdravem tým internetového obchodu.

Přehled článků

E-shop Internetový obchod

Facebook Facebook

Fotogalerie Přehled všech fotogalerií
Sraz našeho klubu a přátel aneb pravidelná potápěčská seance 2013.
Vstup do fotogalerie
Potápění pod ledem - leden 2013.
Vstup do fotogalerie
Otužování a potápění na Rumchalpě voda 6st, vzduch -10st.
Vstup do fotogalerie

Petr Král - UW fotografie

Ankety Přehled všech anket
Jak často potápíte?
Velmi často
  4387
Týdně
  3168
Měsíčně
  4030
Pouze o dovolené
  3277
Celoročně
  2783
Nepotápím
  2872

E-mail info E-mail info
Máte zájem být od nás více informováni?

Přidejte ikonu na Vaše stránky

<a href="http://www.deaws.cz" target="_blank"><img src="http://www.deaws.cz/images/deaws_ico.gif" width="88" height="31" border="0" alt="D.E.A.W.S. Centrum" title="D.E.A.W.S. Centrum" /></a>

Partneři

Abarex
Investiční a realitní společnost

Hotel a restaurace
Ladislav Šikola
Produktová fotografie, skenování, software